Vill ha

Skulle verkligen vilja ha dessa 6 prylar i vinter/vår. Okej kanske inte just en Givenchy väska då dem är en aning dyra men you get the picture, något i denna stil iallafall. 

Freeedag

Äntligen fredag känner jag verkligen! Dock kommer helgen bestå av plugg, plugg och återigen plugg då vi har juridikprov på tisdag. Ska alldeles strax möta upp mamma, som varit i Stockholm, på stationen och sedan ska vi laga mat tillsammans och fredagsmysa. Ska bli väldigt skönt faktiskt. 
Bye!
 

22 Januari

Tumblr
Senaste veckan har faktiskt varit helt okej. I fredags var vi ett gäng hemma hos Elina och sedan på lördagen var Julia, Ellinor och jag på bio och såg The Wolf of Wall Street. Trots platser längst fram och två killar bredvid som fnissade och kommenterade högt över varje nude-scen så var det super mysigt! Bäst senaste veckan var nog att vi hade studiedag på tisdagen då det är vår jobbigaste dag! Lyxade till det med amerikanska pannkakor och kollade på filmer i sängen. Mer än så finns det väl inte att säga en dag som denna. 

Pannkaksmys

Idag har skolan varit helt okej, dock har våran slappaste dag blivit en av dem jobbigaste då vi numera har idrott på onsdags eftermiddagen.. Iallafall mötte jag och Julia snabbt upp Daniela innan vi två drog hem till Jullan. Väl där lagade vi mumsiga pannkakisar och hade det mys. Meningen var att vi skulle plugga men slutade med att vi bara läste ca 2 sidor i engelska boken. Så nu sitter jag här och försöker plugga in franska glosorna för imorgon! Så nu ska jag ta och läsa igenom en sista gång innan det blir sängen för min del, natti!

Måndag

 I brist på bilder får det bli denna från jullovet
Vaknade av att jag försovit mig och hade knappt någon tid på mig att göra mig iordning, iskallt ute och första idrotten för iår... Så dagen började verkligen inte bra alls och drog ner på måndagshumöret rejält. Men det blev helt okej ändå. Nu tar jag det lugnt och funderar på att sätta på en film innan jag börjar med naturkunskaps "läxan" tills imorgon. Mer än så har jag inte att berätta.

Mys


Är just nu på återträff på Gransnäs för andra gången och ligger nu och myser med köksare och husmödrar. Kommer vara här hela helgen och ha det super mysigt. Känns hel knasigt att det var exakt två år sen sedan första träffen inför konfirmationen.. Känns alltid lite trist när man bara ses en helg så därför tänker jag ta vara på tiden här med alla fina så vi hörs när jag kommer hem igen.

fint

Lite av mina senaste favoriter från bästa Tumblr. Ni hittar min sida här.

Förra året

Fem händelser som varit bra det här året?

-Köpenhamnsresan med brudarna

- Båtluffen i Grekland kan varit den bästa semestern någonsin

-Fått åka till Gransnäs för andra året!

-Nollningen

-Blivit moster för andra gången till världens finaste Frida

Vilka länder besökte du? Besökte kära Danmark och sedan Grekland

Vad var din största framgång 2013? Jag vågade vara mer spontan detta år än innan och insåg mer av vem jag faktiskt är

Största misstaget? Jag gav för många chanser till fel personer och litade på folk som inte var värda det. 

Bästa köpet? Bråvallabiljetter till i sommar, kommer bli sååå kul

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mat och nöjen!

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner har alltid kunnat få mig på bästa möjliga humöret.

Vad önskar du att du gjort mer? Insett tidigare hur vissa människor verkligen var så att jag slapp bli sårad

Blev du kär i år? Ja det blev jag..

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer spontana kvällar med härliga vänner och verkligen ta vara på sommaren helt och hållet.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Detta år har verkligen varit så turbulent, det har varit super kul men samtidigt otroligt jobbigt. Vilket gör det svårt att avgöra om det var bättre eller sämre

Hur skulle du beskriva din stil år 2013? Tråkig, tråkig, tråkig. 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013?

Macklemore - Can´t Hold Us

Icona Pop - All Night

Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Firade min dag med mamma, pappa och min bror vilket var väldigt mysigt då det är sällan vi alla samlas tillsammmans

Har du några nyårslöften? Enbart att jag bara skall ha folk omkring mig som jag verkligen mår bra av.

Vad har du för förväntningar på 2014? Att det ska bli bättre än förra året bara.

Första skoldagen

Söta pics från dagen
Idag började skolan igen och det kändes både bra och dåligt. Det var skönt att träffa alla igen, speciellt dessa brudar men annars orkar jag verkligen inte all stress kring plugg. Känns som jullovet aldrig ens funnits eftersom lärarna kör på direkt med läxor och info om prov. Otroligt segt. Men nu ska jag öppna matteboken ett tag, har ett antal sidor att ta igen...
Ciao!
 
 
 

x x x

 
Börjar om igen på nytt med denna blogg för andra gången och hoppas att det håller i sig denna gång!