Nytt

 

Torsdag och avslutning

Idag hade vi avslutning tillsammans och mentorerna bjöd på jordgubbar och choklad. Det var super gott och nu känns det verkligen som det är lov på riktigt. Imorgon har vi endast en "konsert" för ettorna och tvåorna innan det är dags för treornas utspring. 
Efter avslutningen mötte jag upp Emma och vi satte oss i trädgårdsföreningen, även då med jordgubbar. Drog sedan vidare hem till Emma för att sola och snacka lite. Efter det mötte jag upp mamma för en vända på stan och middag för att fira att jag klarat ettan!!! (helt sinnes)
Fick med mig massa kläder inför sommaren som jag visar sen..
 

11/6

Jordgubbar och senaste avsnittet av PLL, kan inte bli så mycket bättre
Idag har annars bestått av ännu mer betygsnack och är glad för de jag fått. Ettan har gått så otroligt fort men varit värt det nu i slutändan efter allt slit. Men ska bli skönt med sommarlov. 

Thomas Sabo

 
Fick i försenad julklapp av min syster och det blev en blå månadssten som symbol för Frida (min systerdotter) samt en stjärna. Beställde även en rosa-röd månadssten som symbol för både Valde och jag som båda fyller år i juli. Blir nog super fint! 

Helgen

Sent i lördags dök syster och barn upp hemma hos pappa. Hela söndag och måndag har ägnats åt att mysa. På söndagen åkte vi ut till Göta Hotel och Borensberg för att äta lunch samt en promenad längs kanalen. Igår blev det skola, främst för att få reda på lite olika betyg för iår. Mötte sedan upp syster för att köpa med oss jordgubbar och fika hem. Satte oss sedan i solen en stund. 
Imorse åkte dem hem och jag åkte till skolan för att skriva mitt sista prov i ettan!! Jag är officiellt klar för iår och det gick väl helt okej.. men sånt som märks imorgon då vi ska få tillbaka dem. Fick även idag reda på lite betyg. Åh nu känns det så nära. 

19 dagar kvar

Två bilder snodda från Ellinor
Igår träffades vi ca 15 tjejer hemma hos Clara för att tagga inför Bråvalla som närmar sig med stormsteg (idag är det bara 19 dagar kvar) Alla var iklädda sin bästa festival outfit och nu längtar jag bara ännu mer att få sitta på campingen med dessa tjejer. Nu skriver jag även en liten packlista haha.. Känner att det är så mycket jag måste hinna med men det ordnar sig säkert. 
Annars så ser helgen ut så att jag har lite plugg att ta tag i inför vårat sista prov som vi har på tisdag. Sedan blir det jobb på lördagen för att sedan förhoppningsvis få besök av sister och co. Ska bli super mysigt. 

Onsdag

Idag slutade vi efter första lektionen. Vi fick tillbaka vårat matte nationella och jag kan bara säga att jag blev chockad. Hade helt ställt in mig på att det skulle gå skit då jag insåg i efterhand massor jag gjort fel. Men blev otroligt glad. Efter det åkte jag hem och fixade frukost samtidigt som jag kollade på Awkward.
Drog sedan ner till stan. Tanken var att hitta lite nya kläder men så blev inte fallet då Linköpings affärer är så tråkiga. Men köpte i alla fall ett nytt rosa nagellack och tre ögonskuggor. Sedan impuls köpte jag även Michaela Fornis bok "Om att älska".  
Sedan hade även mina skor kommit som jag beställt och jag kan inte annat än älska dem. Vet även att pappa kommit hem från London med ett par nya Converse till mig så ska bli skönt att slänga mina gamla som nu blivit grå-bruna. Kan även jubbla åt att i princip alla våra lektioner är inställda (ett par som är "frivilliga"). Därför blir det lång helg även denna helg.