23:47

Älskade tumblr bildeeer
Helgen var allstå redan slut.. kul. Men nu är det bara en vecka kvar tills sportlov och ledighet! Ska bli så skönt, kommer spendera första helgen i Köpenhamn och sedan vara hemma och ta det lugnt. Den här veckan hoppas jag därför går fort så att jag ÄNTLIGEN får träffa mina sötaste systerbarn och världens finaste syster ♥

Lördag

Bild tagen av bästa Emma
Ligger för tillfället i min nybäddade säng och ska alldeles strax börja med ekonomiplugg eftersom vi har ett prov på tisdag.. Skulle dock kunna somna här, för det var attans så skönt. 
Igår var vi 6 tjejer hos Clara som åt tacos innan vi skulle hem till Tage för lite partaj! Tyckte det var super kul att det var lite nya människor. Trots att högtalarna slutade fungera lite halvt som halvt under hela kvällen och lite drama så var kvällen bra!
19 kommer även tjejerna hit för lite middag innan kvällens party, får hoppas på att det blir nice även idag!
See ya later alligator ♥
 

Söndag

Ny craving nr 1 ↑ bild från Tumblr
 
Helgen började med att jag låg hemma och var sjuk. Kollade på massa gamla filmer för mesta delen. Ganska skönt om jag får säga det själv.
Lördagen spenderades med först lite små läxor, på kvällen mötte jag sedan upp Clara och Emma för en fika på Steve's. Nora joina oss även. Skön lördag faktiskt då senaste helgerna varit busy på olika sätt och vis. 
Idag har jag och Clara börjat första dagen på vårt träningsschema, så nu jäklar ska vi komma igång. Mötte även upp henne för en promenad runt ån och kom alldeles nyss hem. 
Nu ska jag läsa min engelska bok.. snark