Rosa


Jobbar förfulllt nu under juli och varvar mellan Åtvidaberg och Linköping kors och tvärs. Idag har jag iallafall varit ledig och då passade jag på att ta det lugnt. Igår träffade jag Nora för film mys och vaknade sedan för att möta upp mamsen. Införskaffade mig lite nödvändigheter på stan och sedan åkte vi ut till Åtvidaberg igen.

Födelsedag

Min födelsedag spenderades likt förra året tillsammans med hela familjen med en enkel grillning. Sedan blev det speldags och det lockar fram tävlingsmänniskan i mig direkt. Bror min vann tyvärr men kvällen var verkligen super mysig.

Ingarö & Sandhamn

Kom precis hem från två mysiga dagar på Claras farmor och farfars hus på Ingarö. Vi passade även på att åka ut med båten till Sandhamn för en lunch ovh promenad runt den fina staden. Det har varit super skönt att få koppla av och tänka på annat. 
Kom ju dock hem från Bråvalla samma dag som vi åkte men jag är hellre fullspäckad än uttråkad. Nu sitter jag i alla fall och ska sätta på en film innan det är dags för mig att sova, imorgon vaknar jag upp och fylller 17!!! Ska firas med middag tillsammans med familjen och sedan i helgen blir det även grillning på landet. Har dock inte tänkt alls på att jag faktiskt fyller år snart.. förrens nu hahah.
PS. Bilder från Bråvalla dyker upp när jag hittat några skapliga..