Grill & Kubb

Började fredagen med grillning hemma hos pappa och jag säger bara en sak, pappa leverar alltid! Det bara vattnas i munnen när jag tänker på det! Sedan åkte jag även till trädgårdsföreningen för att träffa ett stort härligt gäng och körde lite kubb och bara chilllade. Åkte sedan hem tidigt för idag ska jag jobba igen. Ska alldeles strax ta bussen så måste skynda mig nu!!

Torsdag

Senaste från min Tumblr
Idag hade jag turen att vara ledig från skolan för att alla lektioner var inställda. Passade på att sola, plugga inför matte np och sedan bara slappa. Väldigt behövligt och hade turen att vara ledig på bästa möjliga dagen kände jag. Helgens planer blir inte så festliga utan ska grilla tillsammans med pappa och broder och sedan blir jobb även denna helg. 

Från Helenas 17 års fest

Lite blandade bilder från kvällen! En del (de med bäst kvalite) är lånade från Paula. Tack och grattis Helena ännu en gång!

Söndag

Igår jobbade jag första dagen från sju till tre på nya jobbet. Det var verkligen super kul men efter en kväll i klackar och en heldag ståendes och gåendes så mår mina fötter inte så bra idag. Men idag ska jag slappa och försöka ta mig igenom franskan inför nationella imorgon.. Har dock gett upp helt hoppet för den kursen och är helt överlyckligt och glad för att jag valde att inte läsa det nästa år. Bilder från fredagen dyker upp senare!

Glitter och glamour

En liten sneak peak på kvällens klädsel

23:25

Bilder från idag
Idag har varit så skönt då jag kunnat koppla av, äta gott och njuta av bästa sällskapet! Åt lite efterlängtad sushi och såg Divergent som var riktigt riktigt bra. Filmen hade allt från action till romantik och en bra story runt det så den får stort tummen upp från mig. Manliga huvudrollen gjorde det även lite bättre, ögongodis!!
Har precis gjort mig iordning för kvällen och ska gå och lägga mig. Imorgon har jag enbart två lektionen och sen ska jag till tandläkaren och fixa och tricksa lite med rälsen. Får hålla tummarna på att det går bra. På kvällen är det sedan dags för födelsedagsfest i anda glitter och glamour för Helena som ska bli suuuuper kul (eller stört tråkigt som vi intalar oss för att kvällen ska slå alla förväntningar..) Men nu ska jag försöka sova.
 
 

14e Maj

Två bilder från idag som Paula tog
Idag fick vi sluta tidigare och därför satte sig tjejerna och jag på creperiet och åt. Trots lite regn så var det super mysigt. Idag har jag i alla fall försökt plugga till vårat bokföringsprov vi har imorgon men känns inte som det gör någon större nytta, får helt enkelt se hur det går imorgon. Kan åtminstone vara glad över att franskan är inställd imorgon och att jag sedan ska ha en heldag med Clara med yoga, middag och sen bio på det! Men nu ska jag lägga mig så jag hinner kolla igenom lite inför provet imorgon bitti. 

Lördag

Vaknade tidigt, för att vara mig, och mötte upp Clara för att sola. Sedan bjöd mamma på världens godaste frukost med smörrebröd, ägg och chai té, mums säger jag bara. Har iallafall varit en bra start på dagen och helgen. Ska nog sätta på en film innan det är dags att göra mig iordning då jag ska servera på Veritas skiva idag tillsammans med Nora och Aya. Det blir säkert suuuper kul. Ska även få jobba lite i baren.. Får se om det lyckas tas några bilder också, i såna fall dyker dem väl upp imorgon.