Juridikplugg

 
Så här har min dag sett ut iallafall.
Tar mig en liten paus från pluggande.. Har suttit hela eftermiddagen med boken uppe men känner inte riktigt att jag kommit någonstans ändå. Provet som är på torsdag lär väl inte gå strålande då jag knappt kommer hinna plugga imorgon. Ser iallafall fram emot helgen trotts att även den kommer bjuda på plugg. Dock känns det lite som hysterin kommer lugna ner sig lite efter det. Vi får väl se.

Påsklov

 
Testar på att blogga igen, men vi får se hur detta går. Känns alltid som man lever ett lite för händelserikt liv för att det ska vara värt att skriva ner. Men eftersom jag är kass på att minnas saker så ska jag ge det en redig chans nu. 

För tillfället njuter jag av att sista lovet innan sommaren har levererat toppen väder nu den här sista helgen så att man fått lite ny energi inför dessa 8 sista veckor av skola. Mitt lov invigdes iallafall med lite trevligt häng med skönt folk så det var en otroligt bra start. Sedan åkte jag ner till min mysiga mormor för att träffa henne, det kändes skönt att få mysa lite med henne igen. Annars har jag främst tagit det lugnt och umgåtts med lite mysiga vänner, främst på Steve's. Kan säga att det börjar bli tråkigt att inte få gå ut. Kan väl lugna mig själv med att det snart bara är ett år kvar.. 
 
Men jag har även hunnit hälsa på lite på vårt land. Det var mysigt och nu drömmer jag främst till sommaren då jag får njuta av alla härligheter som kommer bjudas på där ute tillsammans med både familj och vänner. Okej 8 veckor, 8 ynka veckor tills det är verklighet. Längtar.